Anmäl dig till vår skridskoskola!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlskrona ASK

Tema våren 2024
2024-01-15 07:49

Tema gemenskap och vänskap 

Vi alla vill må bra, ha roligt och på olika sätt prestera och att få göra det tillsammans skapar så
mycket glädje och samhörighet på olika sätt. Föreningens begrepp KASK-familj innehåller mycket av just att skapa gemenskap på olika sätt. Ett av de finare orden är ändå vänskap, att känna att man har någon man kan prata med, att känna att man har någon man kan lita på. Ledsen, glad, arg - ja allt detta kan vi dela med våra vänner.

 

För att skapa gemenskap och utveckla vänskap mellan åkare i alla åldrar och nivåer anordnar vi en bussresa 2 februari till Göteborg där vi tillsammans tittar på Albin i musikalen Wicked. 

 

Vi planerar fler aktiviteter; vi vill samla alla engagerade och föräldrar för att prata om värderingar och hur vi vill agera mot varandra samt genomföra ett värdegrundsarbete för alla aktiva.

 

Tema inkludering

Oavsett vem du är, är du någon och det har ett stort värde för oss som förening. I allt vi arbetat med under året pratar vi om gemenskap, vänskap och att få vara tillsammans. Vi som förening ska visa respekt för alla människors unika och lika värde. Föreningen ska arbeta utifrån de sju
diskrimineringsgrunderna som finns: kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk
tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning och ålder.

Vi behöver arbeta framåt för att social bakgrund och ekonomiska förutsättningar inte ska hindra
deltagande i vår förening. Ambitionen är att alla ska inbjudas i arrangemang runt ”Skapa trygga och inkluderande idrottsmiljöer”.

 

Tema glöd

Glädje, glöd och gemenskap är konståkningsförbundets värdeord. Inom KASK-familjen är vår ambition att skapa positiva träningsmiljöer. Vi vill fortsätta bygga trygghet som ger styrka. Åkarna ska känna: Jag kan, jag vill, jag vågar. Vi vill ha en verksamhet som sätter åkarna i centrum och präglas av ett guidande ledarskap samt individanpassade målsättningar. Hälsa och välmående hos åkaren är avgörande för långsiktig tillväxt.

 

Klubben planerar för en större show 13-14 april 2024. Mål och syfte:

  • Skapa en gemensam glöd. En stor show skapar förväntningar. En show kan genom individen i fokus skapa mål som leder till positiv framgång.
  • En show inkluderar alla åkare, från skridskoskolan, till vuxengrupp och elit. Vi hoppas att vårens showträningar blir klistret som bygger på gemenskapen inom KASK-familjen.
  • Visa hela Karlskrona glädjen och glöden i konståkning och allt vi kan presentera tillsammans.

Nyhetsarkiv
Tema våren 20242024-01-15 07:49
 
Följ oss på Facebook
Sponsorer
Samarbete