Anmäl dig till vår skridskoskola!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlskrona ASK

Konståkningsskola

Efter att ha gått skridskoskolan och vill fortsätta att utvecklas inom konståkning börjar du i konståkningsskolan. Det är en introduktionen till konståkning. I konståkningsskolan får du lära dig konståkningens grunder.

 

Mellan issäsongerna har du barmarksträning då du tränar styrka, kondition, spänst, skadeförbyggande, grenspecifik teknik och rörlighet. Träningen sker ofast utomhus vid konstgräsplanen. 

 

Barmarksträningen ingår i terminsavgiften och är en viktig del inom konståkning för att du ska ha fysik och teknik för att klara alla momenten på isen under säsongen. 

 

Viktigt att tänka på för dig i konståkningsskolan

  • Meddela alltid frånvaro till din tränare i god tid. Kontaktuppgifter hittar du under Tränare
  • Ombyte sker i omklädningsrum 1 eller 2 i B-hallen. I omklädningsrum 1 är endast för åkare, inga föräldrar
  • Glöm inte hjälm och vantar under dina ispass

Länkar

Leomärken

Hoppskola

Schema konståkningsskolan - våren 2024
2024-01-05 12:38

Nu finns ett uppdaterat grundschema för våren 2024 publicerat på vår webbplats. Även grupperna är uppdaterade i sportadmin, du hittar din grupp och vilka som ingår i gruppen under kontakter i appen (klicka på meny, därefter kontakter)

 

Det nya schemat och grupperna gäller från måndag vecka 2. Aktiviteterna i sportadmin uppdateras under de kommande dagarna. 

Schema hösten 2023
2023-08-16 12:54

Nu finns alla aktiviteter publicerade i sportadmin 

 

Nu kan du som åkare i konståkningen och konståkningsskolan hitta alla dina aktiviteter i appen sportadmin. 

 

Ordinarie schema gäller från vecka 34. Men fys och dans, samt NIU och Idrottsprofil, drar igång först vecka 35. Mindre ändringar kan komma att ske i schemat under vecka 34/35. 

 

Grupptillhörighet hittar du i appen sportadmin, klicka dig in under kontakter så ser du vilken grupp du tränar i under hösten och vilka fler som ingår i gruppen. 

 

Vill du få en överblick över vilka grupper som tränar när så har vi lagt ut grundschemat på webben. Tänk på att det alltid är sportadmin som gäller i första hand då schemat på webben bara är en bas och inte är inviduellt anpassat efter till exempel ändrade träningstider på grund av krockar med skoltider. 

 

Se över dina aktiviteter och fundera på om du önskar fler eller färre ispass. Kontakta Gabi på gabi@karlskronaask.se senast lördagen den 19 augusti med dina önskemål. Samma sak gäller om något av dina pass krockar med dina skoltider. 

 

Byte av pass kommer endast att erbjudas om det kolliderar med skoltider och extra pass planeras av tränarteamet för att säkerställa träningskvalitet och att grupperna fungerar bra tillsammans.

 

Extrapassen börjar från vecka 35. 

 

Tänk på att du behöver delta på fys/dans regelbundet för att undvika skador. 


Om du ser några fel i sportadmin, vänligen kontakta styrelsen@karlskronaask.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 25/05 00:16 
Hem, 24/05 09:25 
Hem, 17/05 11:45 
Hem, 10/05 11:30 
Hem, 04/05 09:36 
 
Följ oss på Facebook
Sponsorer
Samarbete