Anmäl dig till vår skridskoskola!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlskrona ASK

Idrottsprofil

Ett flertal skolor i Karlskrona kommun erbjuder möjlighet till idrottsprofil. Åkare med intresse ansöker om idrottsprofil via åkarens egna skola. Skolan kontrollerar sin egen policy och de egna möjligheterna samt kontaktar Karlskrona ASK. Träningspassen är en del av den schemalagda skoltiden med allt vad det innebär i form av närvaro, omdöme med mera. 

 

Profiltiden för åkaren bekostas av skolan och våra tränare närvarorapporterar till skolan. Idrottsprofilen gör det möjligt för åkaren att hålla hög träningsnivå, till viss del på skoltid. Karlskrona ASK erbjuder konståkning som idrottsprofil till skolorna under skoltid. Eftersom konståkning och ishockey har samma behov av istid under de avsatta profiltiderna har en fördelning gjorts mellan föreningarna. Upplägget kommer innehålla isträningar, fysträningar och teorilektioner.

 

Intresseanmälan för idrottsprofil görs till Gabi via gabi@karlskronaask.se 

 

Har ni som åkare eller föräldrar frågor om profiltid, är ni alltid välkomna att kontakta styrelsen eller tränarna.

 

Mer information finns via Sport College.

 
Följ oss på Facebook
Sponsorer
Samarbete